‘Heroverweeg het gebruik van mondkapjes in de klas’

Het langdurig verplichten van mondmaskers kan nadelige gevolgen hebben voor scholieren. Drie wetenschappers (dr. ir. Carla Peeters, prof. dr. Wim Vanden Berghe en prof. dr. Mattias Desmet) uit verschillende disciplines vragen zich af of deze verplichting wel gehandhaafd moet blijven.

1 Comment

 1. Henk Heijting

  Beantwoorden

  Geachte mevr.Peeters,
  Mijn werkgever, de politie, verplicht mij om m.i.v. zaterdag 30 januari een niet-medisch mondkapje te dragen als ik mij in ons bureau verplaats zoals bijvoorbeeld bij het lopen naar de koffieautomaat vanaf mijn werkplek. Op mijn werkplek achter mijn computer is er geen draagplicht. Wat is uw mening als deskundige over deze verplichting? Ik heb al diverse publicaties van u gelezen.
  Met een vriendelijke groet,
  Henk Heijting

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *