“Het versterken van het immuunsysteem is veel effectiever in het voorkomen van infecties dan alle maatregelen”

versterken immuunsysteem beter dan maatregelenSinds de uitbraak van het coronavirus hebben we ons voornamelijk aan maatregelen moeten houden. Maar waarom heeft het immuunsysteem niet of nauwelijks in de spotlight gestaan? Ook Carla Peeters, gepromoveerd in immunologie en nutrition & lifestyle expert, is van mening dat er te weinig aandacht voor het versterken van het immuunsysteem is geweest. We lopen volgens haar achter op de feiten. “We hebben een optimaal werkend immuunsysteem nodig voor minder besmettingen door een natuurlijke afweer en een goede respons op vaccins.” Dit keer in de rubriek Een ander geluid een basis les in immunologie en leefstijl.

Lees het hele artikel op Nieuws.nl