“TAKE CARE OF YOUR BODY IT IS THE ONLY PLACE TO LIVE IN” Jim Rohn

Enkele jaren geleden verscheen mij tijdens het mediteren het beeld van een huis dat in elkaar stortte. Het beeld raakte mij diep. De betekenis kon ik op dat moment niet duiden. Nu jaren later was dit het signaal van mijn lichaam dat het belangrijke bouwstoffen miste om het huis intact te kunnen houden. In het jaar voor en na deze meditatie ontwikkelde ik steeds meer klachten. Na een lange zoektocht in de Westerse en Complementaire en Alternatieve geneeskunde werd duidelijk dat ik een aantal essentiële bouwstoffen miste. Door zorgvuldig en fijnzinnig het lichaam weer in balans te brengen zijn inmiddels alle klachten verdwenen en heeft het gebouw weer veerkracht.

budda klein

 

Pas op het moment dat je lichaam op een dag niet meer doet wat je verwacht ontstaat de aandacht. Dan is er maar een wens. Gelukkig is herstel vaak mogelijk. Soms is de schade onherstelbaar of wordt je geconfronteerd met een chronische ziekte. Hoe leer je om een veilig en betrouwbaar huis voor jezelf te maken?

Wij geven je 5 basistips om gezond oud te worden

  • Zorg voor minimaal 30 minuten actieve beweging op een dag
  • Eet zelf bereide verse lokale voeding, liefst biologisch van het seizoen
  • Neem minimaal 30 minuten echte ontspanning (tijd voor jezelf)
  • Ga vroeg naar bed en sta vroeg op, slaap 7-8 uur per nacht
  • Beperk voeding die je niet nodig hebt zoals frisdranken, roken, alcohol en suikers

Al selecteer je 3 van bovenstaande punten dan draag je al bij aan de constructie van een veilig en betrouwbaar huis. Voor organisaties hebben deze tips een positieve impact op de bedrijfsprestatie.

Wij denken graag met je mee hoe je op een zo natuurlijk mogelijke wijze eenvoudig en effectief gezond kunt blijven en indien nodig van bestaande klachten kunt herstellen. Wij hebben hiervoor het programma MASTER YOUR HEALTH ontwikkeld.

Wilt u meer weten over ons programma?
Vraag dan onze folder aan of neem contact op.

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *